-
Składniki zestawu:
1. ACARUS SIRO 2. ALTERNARIA TENUIS 3. AMBROZJA 4. ANANAS 5. ANISAKIS 6. ANYŻ 7. ASPERGILLUS FUMIGATUS 8. ASPERGILLUS NIGER 9. BABKA LANCETOWATA 10. BANAN 11. BARANINA 12. BIAŁY PIEPRZ 13. BOTRYTIS CINEREA 14. BRZOSKWINIA 15. BRZOZA BIAŁA 16. BUK 17. BURAK 18. BYLICA POSPOLITA 19. CANDIDA ALBICANS 20. CEBULA 21. CHWASTY 22. CLADOSPORIUM HERBARUM 23. CURVULARIA LUNATA 24. CYTRYNA 25. DĄB 26. DERMATOPHAGOIDES FARINE 27. DERMATOPHAGOIDES PTERONYSSINUS 28. DORSZ 29. DROŻDŻE 30. DRZEWA I 31. FASOLKA SZPARAGOWA 32. FUSARIUM MONILIFORME 33. GREJPFRUT 34. GROCH 35. GROCHODRZEW (ROBINIA AKACJOWA) 36. GRZEBIENICA POSPOLITA 37. HELMINTHOSPORIUM 38. HERBATA 39. HISTAMINA 40. HOMAR 41. JABŁKO 42. JAJKO KURZE (BIAŁKO) 43. JAJKO KURZE (CAŁE) 44. JAJKO KURZE (ŻÓŁTKO) 45. JESION 46. JĘCZMIEŃ 47. KAKAO 48. KALAFIOR 49. KANAREK 50. KARALUCH 51. KARP 52. KAWA 53. KAZEINA 54. KIWI 55. KŁOSÓWKA 56. KMINEK 57. KOMOSA 58. KONTROLA 59. KOSTRZEWA (MIETLICA) 60. KRAB 61. KREWETKI 62. KUKURYDZA PYŁEK 63. KUKURYDZA ZIARNO 64. KUPKÓWKA POSPOLITA 65. KURZ-BLOMIA TROPICALI 66. LATEX 2% 67. LEPIDOGLYPHUS 68. LESZCZYNA 69. LIPA 70. ŁOSOŚ 71. MAŁŻE 72. MANDARYNKA 73. MARCHEW 74. MĄKA JĘCZMIENNA 75. MĄKA KUKURYDZIANA 76. MĄKA OWSIANA 77. MĄKA PSZENNA 78. MĄKA ŻYTNIA 79. MIĘSO INDYKA 80. MIĘSO KACZE 81. MIĘSO KURZE 82. MIGDAŁ 83. MLEKO KROWIE 84. MNISZEK LEKARSKI 85. MUCOR MUCEDO 86. MUSZTARDA 87. OLCHA 88. ORZECH LASKOWY 89. ORZECH NERKOWCA 90. ORZECH ZIEMNY 91. ORZECHY WŁOSKIE 92. 93. OWCZA WEŁNA 94. OWIES 95. PAPRYKA PRZYPRAWA 96. PAPRYKA SUROWA 97. PENICILLIUM NOTATUM 98. PIEPRZ CZARNY 99. PIERZE GĘSIE 100. PIERZE KACZE 101. PIETRUSZKA 102. PIÓRA PAPUGI 103. PIÓRA PAPUGI 104. PISTACJA 105. PLATAN WSCHODNI 106. POKRZYWA 107. POMARAŃCZA 108. POMIDOR 109. 110. PSZENICA 111. PULLULARIA PULLULANS 112. RAJGRAS ANGIELSKI 113. RHIZOPUS NIGRICANS 114. RYBY MORSKIE 115. RYŻ 116. RZEPAK 117. SELER 118. SERPULA LACRYMANS 119. SEZAM 120. SIERŚĆ CHOMIKA 121. SIERŚĆ KONIA 122. SIERŚĆ KOTA 123. SIERŚĆ KROWY 124. SIERŚĆ KRÓLIKA 125. SIERŚĆ PSA 126. SIERŚĆ SZCZURA 127. SIERŚĆ ŚWINI 128. SIERŚĆ ŚWINKI MORSKIEJ 129. SOCZEWICA 130. SOJA 131. SOSNA ZWYCZAJNA 132. SZPARAGI 133. SZPINAK 134. TOPOLA 135. TRAWY 136. TRAWY/ZBOŻA 137. TRUSKAWKI 138. TUŃCZYK 139. TYMOTKA ŁĄKOWA 140. TYROPHAGUS 141. WIĄZ 142. WIECHLINA ŁĄKOWA 143. WIEPRZOWINA 144. WIERZBA 145. WINOGRONA 146. WOŁOWINA 147. ZBOŻA 148. ZIEMNIAKI 149. ŻYTO
|